چرا امنیت‌دهیِ انتخابات انقدر سخت است؟

17 اسفند 1398 چرا امنیت‌دهیِ انتخابات انقدر سخت است؟

روابط عمومی شرکت ایدکو (توزیع کننده محصولات کسپرسکی در ایران)؛ اگر کسی اهل فیسبوک و توییتر و نتفلیکس و این‌جور چیزها هم نباشد، اصلاً اگر فرض را بر این بگیریم که در غار زندگی می‌کند باز هم نمی‌شود قبول کرد که نداند امسال، سال انتخابات در ایالات متحده آمریکاست. اگر میزان عدم ارتباط با اخبار جهان در او از این حد هم فراتر رفته باشد ممکن است با انتخابات 2016 هم ناآشنا باشد؛ مخصوصاً موضوعاتی از قبیل هک کردن انتخابات و کمپین‌هایی که اطلاعات غلط نشر می‌دهند. با ما همراه شوید تا طبق گفته‌های متخصصین در کنفرانس RSA توضیح دهیم چرا امنیت‌دهی انتخابات تا این حد سخت است. در این کنفرانس، مری هنلی، هری هرستی، فیلیپ استارک و دن وبر توضیح دادند که چرا امنیت دادن به انتخابات بزرگ‌ترین مشکلِ آی‌تی محسوب می‌شود. مراقبت و حفظ امنیت انتخابات امسال از چند جهت حتی مهم‌تر نیز می‌باشد: یکی ویروس کرونا که این روزها کشورهای مختلف از جمله خود آمریکا با آن دست و پنجه نرم می‌کند و دوم هک شدن سیستم رأی مبتنی بر ایمیل.

کیم زتز در تاریخ 25 فوریه 2020 چنین نوشت:

اصلاً اگر کرونا ویروس یا نشر اطلاعات غلط در مورد آن باعث شود مردم امسال رأی ندهند چه؟ بله درست است خیلی‌ها اکنون از ایمیل‌ها استفاده می‌کنند اما همه شاید به اینترنت دسترسی نداشته باشند.

اجرای محلی در مقابل تهدیدهای جهانی

سخنرانان در طول 30 دقیقه وقتی که برایشان در نظر گرفته شده بود، از تاریخ ماشین‌های هک انتخابات در DEF CON[1] گرفته تا بحث‌های مربوط به این روزها را پوشش دادند. اولین و شاید بزرگ‌ترین مشکلی که انتخابات با آن روبرو می‌شود این است که به صورت محلی مدیریت شده و از سیستم‌های مختلفی در این امر استفاده میشود. بدتر اینکه، ماشین‌های انتخاباتی بسیار قدیمی‌اند و ساز و کار جهان متصل امروز را بلد نیستند. متخصصین ایده‌هایی ارائه دادند که بواسطه آن‌ها هر کسی می‌تواند به سهم خود به یکپارچگی سیستم انتخابات کمک کند. اولینش، تقاضای شفافیت در این سیستم است؛ وقتی شفافیت در کار باشد مردم رأی می‌دهند. رأی دادن شاید ساده‌ترین راه برای نشان دادن اعتماد و اتحاد باشد. رأی دادن راهیست برای شنیده شدن صدای مردم.

چه چیز در دستان آینده است؟

همه‌ی ما می‌دانیم که فناوری‌های جدید می‌توانند هک شوند؛ این هیچ ماجرای جدیدی نیست. اما مشکل سیستم‌های رأی‌دهی می‌توانند و باید رفع شود. تضمین شفافیت و افزایش اعتماد مردم نسبت به صحت و سلامت سیستم‌های رأی همتی جمعی (سازمان‌های عمومی و خصوصی) را می‌طلبد.

در بخش خصوصی، برخی شرکت‌ها دارند روی فناوری‌هایی کار می‌کنند تا امنیت و اعتماد در بخش انتخابات بازگردانده شود. برخی از این فناوری‌ها شامل Polys از شرکت کسپرسکی می‌شود؛ فناوری‌ای که تا به حال در بسیاری از انتخابات شهری همچنین ElectionGuard مایکروسافت امتحانش را پس داده است. امید است بر اساس این نظرات، ترتیبی اتخاذ شود برای افزایش سطح امنیت و احیای اعتماد مردم به سیستم انتخاباتی.

 

[1] یکی از بزرگ‌ترین کنوانسیون‌های هک در جهان

 

منبع: کسپرسکی آنلاین (ایدکو)

کسپرسکی اسم یکی از بزرگترین شرکتهای امنیتی و سازنده آنتی ویروس است که برخی از کاربران اشتباهاً این شرکت و محصولات آنتی ویروس آن را با عناوینی نظیر کسپرسکای،کاسپرسکی، کسپراسکای، کسپراسکای، و یا کاسپراسکای نیز می‌شناسد. همچنین لازم به ذکر است مدیرعامل این شرکت نیز یوجین کسپرسکي نام دارد.